Яблуневий Спас відкриває сезон запашних та затишних осінніх пирогів. Готуйте яблучний пиріг до свята та щодня за нашим рецептом, без цукру й без глютену, смачний та корисний!
Запашний та ніжний – серпневий та вже осінній смак. Смакуйте і пригощайте, хай ця страва, така легка в приготуванні, буде нагодою для теплих зустрічей, теплих спогадів та насолоди.
Інгредієнти:
- безглютенове борошно 120г
- яблука 3-5 шт (залежить від розміру)
- яйце 3-4 шт
- сода 1/2 ч л
- підсолоджувач за смаком
- сік лимона 1 ч л
- сіль щіпка
- олія, змастити форму
Приготування:
- Розігріти духовку 180-200С.
- Збити яйця з підсолоджувачем і сіллю до густої білої піни.
- Додати борошно і знову добре збити.
- Погасити соду соком лимона, додати в тісто, добре перемішати.
- Змастити форму для пирога, посипати злегка безглютеновим борошном.
- Почистити яблука, нарізати і викласти в форму.
- Залити яблука тістом і поставити в розігріту духовку на 30 хв.
- Для безглютенової випічки найкраще підійдуть неглибокі і широкі форми для запікання.
Смачного!
Більше смачних та корисних рецептів дивіться на телеграм-каналі LOW CARB ZONE
Підписуйтесь на розсилку "Цікаві статті"
Кожної пʼятниці ми надсилатимемо вам нові цікаві статті за тиждень у вашу поштову скриньку. Відписатися можна будь-коли. Наш контент на 100% безплатний.