Яблучний пиріг: рецепт

Яблучний пиріг рецепт

Яблуневий Спас відкриває сезон запашних та затишних осінніх пирогів. Готуйте яблучний пиріг до свята та щодня за нашим рецептом, без цукру й без глютену, смачний та корисний!

Запашний та ніжний – серпневий та вже осінній смак. Смакуйте і пригощайте, хай ця страва, така легка в приготуванні, буде нагодою для теплих зустрічей, теплих спогадів та насолоди.

Рецепт яблучного пирога. Пиріг без цуккрй і без глютену з яблуками.

Інгредієнти:

  • безглютенове борошно 120г
  • яблука 3-5 шт (залежить від розміру)
  • яйце 3-4 шт
  • сода 1/2 ч л
  • підсолоджувач за смаком
  • сік лимона 1 ч л
  • сіль щіпка
  • олія, змастити форму

Приготування:

  1. Розігріти духовку 180-200С.
  2. Збити яйця з підсолоджувачем і сіллю до густої білої піни.
  3. Додати борошно і знову добре збити.
  4. Погасити соду соком лимона, додати в тісто, добре перемішати.
  5. Змастити форму для пирога, посипати злегка безглютеновим борошном.
  6. Почистити яблука, нарізати і викласти в форму.
  7. Залити яблука тістом і поставити в розігріту духовку на 30 хв.
  8. Для безглютенової випічки найкраще підійдуть неглибокі і широкі форми для запікання.

Смачного!

Більше смачних та корисних рецептів дивіться на телеграм-каналі LOW CARB ZONE

Схожі статті

Copy link