Яблучний пиріг: рецепт

Яблучний пиріг рецепт

Яблуневий Спас відкриває сезон запашних та затишних осінніх пирогів. Готуйте яблучний пиріг до свята та щодня за нашим рецептом, без цукру й без глютену, смачний та корисний!

Запашний та ніжний – серпневий та вже осінній смак. Смакуйте і пригощайте, хай ця страва, така легка в приготуванні, буде нагодою для теплих зустрічей, теплих спогадів та насолоди.

Рецепт яблучного пирога. Пиріг без цуккрй і без глютену з яблуками.

Інгредієнти:

  • безглютенове борошно 120г
  • яблука 3-5 шт (залежить від розміру)
  • яйце 3-4 шт
  • сода 1/2 ч л
  • підсолоджувач за смаком
  • сік лимона 1 ч л
  • сіль щіпка
  • олія, змастити форму

Приготування:

  1. Розігріти духовку 180-200С.
  2. Збити яйця з підсолоджувачем і сіллю до густої білої піни.
  3. Додати борошно і знову добре збити.
  4. Погасити соду соком лимона, додати в тісто, добре перемішати.
  5. Змастити форму для пирога, посипати злегка безглютеновим борошном.
  6. Почистити яблука, нарізати і викласти в форму.
  7. Залити яблука тістом і поставити в розігріту духовку на 30 хв.
  8. Для безглютенової випічки найкраще підійдуть неглибокі і широкі форми для запікання.

Смачного!

Більше смачних та корисних рецептів дивіться на телеграм-каналі LOW CARB ZONE

Стаття була цікавою?

Оцініть цю статтю!

Середній рейтинг 0 / 5. Кількість голосів: 0

Ще немає голосів. Будьте першими!

Дякуємо за відгук!

Підписуйтесь на нові статті!

Шкода, що стаття вам не сподобалась...

Дозвольте нам її покращити!

Розкажіть, будь ласка, що ми можемо виправити

Схожі статті

Ходімо далі? Наступна стаття
Copy link