Хай все буде в шоколаді: рецепти і листівки

Шоколадні рецепти без цукру і без глютену

Всесвітній день шоколаду – це про смак і аромат, про задоволення і естетику. Даруйте, готуйте, пригощайтесь, смакуйте і насолоджуйтесь! Хай все буде в шоколаді! Або з шоколадом! Відзначайте це свято сьогодні – це ж так легко!

Шоколадні рецепти без цукру й без глютену та шоколадні листівки сьогодні для вас та ваших близьких:

Десерт три шоколади, рецепт без цукру і без глютену

Десерт три шоколади

Інгредієнти:
(На три порції)

  • вершки 600 мл
  • желатин 30г
  • підсолоджувач (ерітрол за смаком)
  • шоколад без цукру 45 г

Приготування:

  1. Розвести желатин в невеликій кількості вершків і дати йому набрякнути.
  2. Прогріти набряклий желатин на водяній бані до повного його розчинення.
  3. Розділити желатин на три частини і додавати третину в кожен шар десерту.
  4. Також на три частини розділити вершки.
  5. Перший нижній шар буде без шоколаду. Змішати третину вершків і третину розведеного желатину, розлити в креманки або стаканчики. Охолодити.
  6. Другий шар: третина вершків + 15 г шоколаду прогріти, щоб розтанув шоколад і додати третину желатину.
  7. Третій шар: третина вершків + 30 г шоколаду.
  8. Важливо, щоб кожен шар встиг застигнути, перш, ніж наливати новий.
Листівка до Всесвітнього дня шоколаду. Хай все буде в шоколаді!

Дієтична випічка рецепти

Читайте нашу статтю: Дієтична випічка: рецепти

Шоколадні кето капкейки

Шоколадні кето капкейки, рецепт шоколадних маффінів без цукру і без глютену

Інгредієнти:

  • кокосове борошно 20 г
  • яйце 4 шт
  • вершкове масло 60 г
  • какао порошок 30 г
  • розпушувач 1 ч л
  • ерітрітол за смаком
  • сіль щіпка
  • ванілін
    Для крему:
  • вершки 33% 100 мл
  • м’який сир 100 г
  • вершкове масло 30 г
  • ерітрітол (перемолоти в кавомолці) 40 г
    Приготування:
  1. Розтопити на водяній бані масло, додати какао, ретельно перемішати.
  2. Нагріти духовку до 180 С.
  3. Змішати борошно, ерітрітол, сіль, розпушувач.
  4. Збити яйця з ваніліном і додати масло, какао.
  5. Потім поступово додавати борошно, ретельно розмішуючи. Повинна вийти консистенція густої сметани.
  6. Наповнити формочки і випікати 15 хв.
  7. Приготувати крем: збити вершки. В окремій ємності змішати міксером масло, сир і ерітролову пудру. Акуратно додати до вершків і перемішати. Можна додати трохи какао або розчинної кави.
  8. Остиглі капкейки прикрасити кремом, ягодами, шоколадом.

Більше смачних та корисних рецептів дивіться на телеграм-каналі LOW CARB ZONE

Шоколадні цукерки низьковуглеводні

Шоколадні цукерки низьковуглеводні. Як приготувати шоколадні цукерки без цукру й без глютену. рецепт шоколадних цукерок.

Інгредієнти:

  • какао-масло 100 г
  • какао терте 200 г
  • підсолоджувач 100 г
  • ваніль трохи
  • горіхи для начинки (не обов’язково)

Приготування:

  1. Натерти на крупній тертці какао-масло і розтопити його на паровій бані.
  2. Температура какао-масла не повинна перевищувати 40 градусів.
  3. Додати какао терте, ваніль.
  4. Злегка помішувати масу до повного розчинення какао, а потім додати підсолоджувач (якщо ерітрол – зробити з нього пудру в кавомолці).
  5. Добре перемішати масу і наповнити нею кулінарний мішок для того, щоб було зручніше заповнювати формочки.
  6. Наповнити силіконові формочки, попередньо поставити їх на жорстку підставку.
  7. Можна додати будь-які наповнювачі: пелюстки мигдалю, горіхи, в’ялені ягоди, цукати, поклавши їх зверху і чайною ложкою злегка “притопивши” в шоколад.
  8. Остудити при кімнатній температурі і помістити в холодильник.

Смачного!

Більше смачних та корисних рецептів дивіться на телеграм-каналі LOW CARB ZONE

Шоколадного настрою - листівка. Привітання до Всесвітнього дня шоколаду.

LOW CARB ZONE

Стаття була цікавою?

Оцініть цю статтю!

Середній рейтинг 0 / 5. Кількість голосів: 0

Ще немає голосів. Будьте першими!

Дякуємо! Якщо було корисно...

Поширити в соцмережах!

Шкода, що стаття вам не сподобалась...

Дозвольте нам її покращити!

Розкажіть, будь ласка, що ми можемо виправити

Схожі статті

Copy link