Нутелла по-домашньому

Нутелла по-домашньому рецепт

5 лютого щорічно відзначається Всесвітній день Нутелли. Це смаколик створений італійцями (Пьєтро Ферреро), що задовольнить смаки любителів шоколаду та лісових горіхів. Цей продукт може вживатись як самодостатня страва і як доповнення до інших десертів, млиців, тостів, круасанів, печива тощо. В поєднанні із збитими вершками – чудова основа для створення тортів та тістечок. 

Цікаво, що склад промислового продукту значно відрізняється для різних країн. Наприклад, італійська нутелла містить менше цукру, ніж французька. Раніше використовували арахисову олію, а зараз для низки країн – пальмову. І вміст какао у продукті теж різниться для різних країн – більш високий для європеських. 

Насолоджуватись смаком та безпечно для здоров’я можна, коли десерти вживаються без надмірностей у кількості та зготовлені власноруч, з обраних вами інгредієнтів. Ми ж пропонуємо приготувати «Нутеллу» по-домашньому:


Нутелла без цукру

Інгредієнти:

  • борошно з фундука 250 г (готове борошно або подрібнений блендером фундук)
  • вершкове масло 70 г
  • підсолоджувач за смаком (ерітрітол обов’язково кавомолкою перетерти на пудру)
  • какао порошок 50 г
  • сіль за смаком

Приготування:

  1. Вершкове масло має бути кімнатної температури. 
  2. З’єднати всі інгредієнти та ретельно перемішати блендером, до отримання однорідної блискучої маси. 

Смачного!

Більше смачних та корисних рецептів дивіться на телеграм-каналі LOW CARB ZONE

Стаття була цікавою?

Оцініть цю статтю!

Середній рейтинг 0 / 5. Кількість голосів: 0

Ще немає голосів. Будьте першими!

Дякуємо за відгук!

Підписуйтесь на нові статті!

Шкода, що стаття вам не сподобалась...

Дозвольте нам її покращити!

Розкажіть, будь ласка, що ми можемо виправити

Схожі статті

Ходімо далі? Наступна стаття
Copy link