Готуйтесь до Великодня, обираючи для себе та своїх близьких максимально корисні рецепти страв.
Від нашого каналу LOW CARB ZONE для вас рецепти дієтичних пасок та глазурі для декорування:
Йогуртова глазур
- желатин 1 ст л
 - молоко 150 мл
 - густий йогурт або сметана 3 ст л
 - підсолоджувач
 - ванілін
 
Приготування:
- Желатин розчинити в теплому молоці.
 - Додати замінник цукру, сіль, ванілін.
 - Добре збити суміш міксером або блендером 3-5 хв.
 
 Читайте нашу статтю: Дієтичні рецепти паски
Шоколадна глазур
- желатин 1 ст л
 - какао 3 ч л
 - молоко 5-6 ст л
 - підсолоджувач за смаком
 - сіль за смаком
 
Приготування:
Ретельно змішайте всі компоненти, щоб не було грудочок до кремоподібної консистенції. Густоту регулюйте кількістю молока. Покривати остиглі паски і дати кілька годин на застигання.
Білкова глазур
- яєчний білок 1 шт
 - лимонний сік 1,5 ч л
 - ванілін
 - ерітрол (змолоти в кавомолці)
 - сіль за смаком
 
Приготування:
Збити білок в міцну піну з іншими інгредієнтами.
Покрити отриманою масою випічку і поставити на 10 хв пасочки в духовуку 150 ° С. Глазур повинна тільки злегка схопитися.
Більше смачних та корисних рецептів дивіться на телеграм-каналі LOW CARB ZONE
Дайджест публікацій за тиждень
Щопʼятниці отримуйте найцікавіші статті за тиждень на ваш імейл.
😲 Бонус! PDF-добірка «Найдивніші свята року».
 			
 
 		
		
    	
		
 		
		
    	
		
 		
		
    	
		
 		
		
    	
		
 		
		
    	
		
 		
		
    	
		
 		
		
    	
		
 		
		
    	
		
