Приготуйте смачні і корисні малинові десерти з нагоди сезону малини або з нагоди Національного дня малинового торта/пирога, що відзначають у США щороку 31 липня.
Малиновий пиріг
Інгредієнти:
– яйця 7 шт
– ерітрол 100 г
– мигдалеве борошно 100 г
– розпушувач 2 ч л
– сіль 1/2 ч л
– 1,5 ст л розм’якшеного вершкового масла
– малина або інші ягоди 120 г
Приготування:
1. Відокремити білки від жовтків, жовтки розтерти з цукрозамінником та маслом (1 ст л), білки збити з дрібкою солі.
2. Змішати мигдалеве борошно з розпушувачем, додати жовтки і все ретельно перемішати.
4. Акуратно вмішати в тісто збиті білки. Додати в тісто ягоди.
5. Форму змастити маслом, розігріти духовку. Тісто вилити у форму (найкраще силіконову).
6. Пекти пиріг в розігрітій духовці 160-170С 30-35 хв.
Смачного!
Малиновий торт
Інгредієнти:
тісто:
– мигдальне борошно – 150 г
– молоко 70 мл
начинка:
– грецький йогурт 700 г
– яйце 3 шт
– 1/2 склянки протеїнового порошку (можна замінити на суміш для пудингу – але це крохмаль)
– ванільний екстракт 1 ч л (або один стручок ванілі)
– підсолоджувач за смаком
глазур:
– малина 150 г або інші ягоди
1 – 2 ст. л. порошковий желатин
Приготування:
1. Змішати мигдалеве борошно з молоком.
2. Утрамбувати тісто на дно форми для випічки або дека і розрівняти.
3. Змішати всі інгредієнти для начинки.
4. Випікати в духовці 165 °С 40 – 45 хв., поки верх і з країв не стануть коричневими.
5. Дістаньте його з духовки і дайте охолонути.
6. Приготувати глазур: дати набрякнути желатину, розім’яти ягоди, потім з’єднати їх. Нагріти цю суміш, не кип’ятити.
7. Полити глазур’ю торт, прикрасити цілими ягодами і поставити в холодильник на 8 годин.
Смачного!
Більше смачних та корисних рецептів дивіться на телеграм-каналі LOW CARB ZONE
Підписуйтесь на розсилку "Цікаві статті"
Кожної пʼятниці ми надсилатимемо вам нові цікаві статті за тиждень у вашу поштову скриньку. Відписатися можна будь-коли. Наш контент на 100% безплатний.