День стійкої гастрономії

День стійкої гастрономії

18 червня кожного року світ відзначає молоде, проте важливе свято – День стійкої гастрономії. Подію започаткувала Організація Об’єднаних Націй 21 грудня 2016 року.

Схожі події:
🥘 Міжнародний день піци
🥘 Міжнародний день суші
🥘 Міжнародний день фалафель

Підпишіться на наші канали у Viber чи Telegram і ми нагадаємо вам про всі актуальні свята та події на кожен день.

Мета Дня стійкої гастрономії

День стійкої гастрономії має за мету привернення уваги людства до вагомості стійкої гастрономії, наголошення на сприянні стійкої гастрономії сталому світовому розвитку шляхом покращення продовольчої безпеки, розквіту сільського господарства та виробництва, підвищення рівня харчування тощо.

Гастрономія є частиною самовираження культури кожного народу, де відбита його душа та природа.


Позначки: