Хай все буде в шоколаді: рецепти і листівки

Шоколадні рецепти без цукру і без глютену

Всесвітній день шоколаду – це про смак і аромат, про задоволення і естетику. Даруйте, готуйте, пригощайтесь, смакуйте і насолоджуйтесь! Хай все буде в шоколаді! Або з шоколадом! Відзначайте це свято сьогодні – це ж так легко!

Шоколадні рецепти без цукру й без глютену та шоколадні листівки сьогодні для вас та ваших близьких:

Десерт три шоколади, рецепт без цукру і без глютену

Десерт три шоколади

Інгредієнти:
(На три порції)


  • вершки 600 мл
  • желатин 30г
  • підсолоджувач (ерітрол за смаком)
  • шоколад без цукру 45 г

Приготування:

  1. Розвести желатин в невеликій кількості вершків і дати йому набрякнути.
  2. Прогріти набряклий желатин на водяній бані до повного його розчинення.
  3. Розділити желатин на три частини і додавати третину в кожен шар десерту.
  4. Також на три частини розділити вершки.
  5. Перший нижній шар буде без шоколаду. Змішати третину вершків і третину розведеного желатину, розлити в креманки або стаканчики. Охолодити.
  6. Другий шар: третина вершків + 15 г шоколаду прогріти, щоб розтанув шоколад і додати третину желатину.
  7. Третій шар: третина вершків + 30 г шоколаду.
  8. Важливо, щоб кожен шар встиг застигнути, перш, ніж наливати новий.
Листівка до Всесвітнього дня шоколаду. Хай все буде в шоколаді!

Дієтична випічка рецепти

Читайте нашу статтю: Дієтична випічка: рецепти

Шоколадні кето капкейки

Шоколадні кето капкейки, рецепт шоколадних маффінів без цукру і без глютену

Інгредієнти:

  • кокосове борошно 20 г
  • яйце 4 шт
  • вершкове масло 60 г
  • какао порошок 30 г
  • розпушувач 1 ч л
  • ерітрітол за смаком
  • сіль щіпка
  • ванілін
    Для крему:
  • вершки 33% 100 мл
  • м’який сир 100 г
  • вершкове масло 30 г
  • ерітрітол (перемолоти в кавомолці) 40 г
    Приготування:
  1. Розтопити на водяній бані масло, додати какао, ретельно перемішати.
  2. Нагріти духовку до 180 С.
  3. Змішати борошно, ерітрітол, сіль, розпушувач.
  4. Збити яйця з ваніліном і додати масло, какао.
  5. Потім поступово додавати борошно, ретельно розмішуючи. Повинна вийти консистенція густої сметани.
  6. Наповнити формочки і випікати 15 хв.
  7. Приготувати крем: збити вершки. В окремій ємності змішати міксером масло, сир і ерітролову пудру. Акуратно додати до вершків і перемішати. Можна додати трохи какао або розчинної кави.
  8. Остиглі капкейки прикрасити кремом, ягодами, шоколадом.

Більше смачних та корисних рецептів дивіться на телеграм-каналі LOW CARB ZONE

Шоколадні цукерки низьковуглеводні

Шоколадні цукерки низьковуглеводні. Як приготувати шоколадні цукерки без цукру й без глютену. рецепт шоколадних цукерок.

Інгредієнти:

  • какао-масло 100 г
  • какао терте 200 г
  • підсолоджувач 100 г
  • ваніль трохи
  • горіхи для начинки (не обов’язково)

Приготування:

  1. Натерти на крупній тертці какао-масло і розтопити його на паровій бані.
  2. Температура какао-масла не повинна перевищувати 40 градусів.
  3. Додати какао терте, ваніль.
  4. Злегка помішувати масу до повного розчинення какао, а потім додати підсолоджувач (якщо ерітрол – зробити з нього пудру в кавомолці).
  5. Добре перемішати масу і наповнити нею кулінарний мішок для того, щоб було зручніше заповнювати формочки.
  6. Наповнити силіконові формочки, попередньо поставити їх на жорстку підставку.
  7. Можна додати будь-які наповнювачі: пелюстки мигдалю, горіхи, в’ялені ягоди, цукати, поклавши їх зверху і чайною ложкою злегка “притопивши” в шоколад.
  8. Остудити при кімнатній температурі і помістити в холодильник.

Смачного!

Більше смачних та корисних рецептів дивіться на телеграм-каналі LOW CARB ZONE

Шоколадного настрою - листівка. Привітання до Всесвітнього дня шоколаду.

LOW CARB ZONE

Стаття була цікавою?

Оцініть цю статтю!

Середній рейтинг 0 / 5. Кількість голосів: 0

Ще немає голосів. Будьте першими!

Дякуємо за відгук!

Підписуйтесь на нові статті!

Шкода, що стаття вам не сподобалась...

Дозвольте нам її покращити!

Розкажіть, будь ласка, що ми можемо виправити

Схожі статті

Ходімо далі? Наступна стаття
Copy link