День кондитера

День кондитера

День кондитера – це дата, присвячена професійним кухарям, які спеціалізуються на виготовленні солодощів. Святкується 3 травня та має велике міжнародне значення.

Читайте нашу статтю: Рецепти тортів

Рецепт торту

Бути кондитером не так легко, як може здаватися, адже для цього треба володіти добрим почуттям смаку та запаху, творчою уявою та мати певні навички в архітектурі та скульптурі. Треба розбиратися у складі харчових продуктів, а також у термінах та умовах їх зберігання. Вміння поєднувати між собою різні інгредієнти також важливе для професійного кондитера.

Схожі події:
🧁 Міжнародний день млинця
🧁 Міжнародний день вафель
🧁 Міжнародний день торта
Підпишіться на наші канали у Viber чи Telegram і ми нагадаємо вам про всі актуальні свята та події на кожен день.


Мистецтво вироблення солодощів прийшло до нас ще з давніх часів, коли для приготування використовувався мед, а потім цукор. Зараз без кондитерів не обходиться жодне свято, адже багато людей полюбляє солодощі.

Коли будемо відзначати День кондитера?

РікДатаДень
20253 травняСубота
20263 травняНеділя
20273 травняПонеділок
20283 травняСереда
20293 травняЧетвер
Позначки:
Copy link