День кондитера
День кондитера – це дата, присвячена професійним кухарям, які спеціалізуються на виготовленні солодощів. Святкується 3 травня та має велике міжнародне значення.
Читайте нашу статтю: Рецепти тортів
Бути кондитером не так легко, як може здаватися, адже для цього треба володіти добрим почуттям смаку та запаху, творчою уявою та мати певні навички в архітектурі та скульптурі. Треба розбиратися у складі харчових продуктів, а також у термінах та умовах їх зберігання. Вміння поєднувати між собою різні інгредієнти також важливе для професійного кондитера.
Схожі події:
🧁 Міжнародний день млинця
🧁 Міжнародний день вафель
🧁 Міжнародний день торта
Підпишіться на наші канали у Viber чи Telegram і ми нагадаємо вам про всі актуальні свята та події на кожен день.
Мистецтво вироблення солодощів прийшло до нас ще з давніх часів, коли для приготування використовувався мед, а потім цукор. Зараз без кондитерів не обходиться жодне свято, адже багато людей полюбляє солодощі.