
День розчинної кави
1 квітня кожного року відзначається День розчинної кави. Дата святкування обрана на честь дати офіційної презентації цього напою в 1938 році у Швейцарії. Хімік Макс Моргенталер працював над створенням розчинної кави цілих сім років.
Схожі події:
☕️ Міжнародний день кави
☕️ Національний день кави
☕️ День народження розчинної кави
☕️ Міжнародний день кави (День еспресо)
☕️ День кавових зерен
☕️ День народження кавомолки
Підпишіться на наші канали у Viber чи Telegram і ми нагадаємо вам про всі актуальні свята та події на кожен день.
Переваги та недоліки розчинної кави
Розчинна кава має величезну популярність через швидкість і зручність приготування. Адже увесь рецепт полягає в тому, щоб насипати у чашку необхідну кількість гранул та залити окропом. Таку каву виготовляють з кавових зерен, які перетворюють у гранули або порошок за допомогою дегідратації.
- Потрібно знати, що напій з розчинної кави є доволі шкідливим для здоров’я. Наприклад, наявність небезпечних хімікатів у складі, які додають для посилення аромату й смаку, негативно впливає на організм.
Читайте нашу статтю: Шоколадно-кавові факти
