Рецепти тортів

Міжнародний день торта відзначають щороку 20 липня. Готуйтесь до смачного свята, запрошуйте на частування близьких. Разом смачніше! Готуйте і смакуйте із задоволенням і турботою про себе та своїх близьких.

Для вас добірка рецептів тортів без цукру і без глютену:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Кето торт з млинців

Кето торт з млинців

Інгредієнти:

  • борошно мигдалеве 50 г
  • сир вершковий 120 г
  • яйце 4 шт
  • ерітрол 6 ст л
  • молоко 400 мл
  • масло вершкове 30 г
  • вершки 33% 200 мл
  • ванілін 1 г
  • какао 1-2 ч л (за бажанням)
  • полуниця/малина для декору

Приготування:

  1. Яйця розтерти з вершковим сиром.
  2. Додати мигдалеве борошно, цукрозамінник, перемішати.
  3. Потім додати молоко та добре перемішати.
  4. Розігріти млинцеву сковороду, змастити вершковим маслом. Посмажити млинці, змащуючи сковороду.
  5. Блендером збити вершки, цукрозамінник та ванілін і какао (за бажанням).
  6. На велику плоску тарілку викласти млинці один на одного, промазуючи кожен млинець збитими вершками.
  7. Зверху торт змастити збитими вершками та прикрасити ягодами.
  8. Поставити торт у холодильник на 1 годину.

Малиновий торт

Інгредієнти:

тісто:

  • мигдалеве борошно – 150 г
  • молоко 70 мл

начинка:

  • грецький йогурт 700 г
  • яйце 3 шт
  • 1/2 склянки протеїнового порошку (можна замінити на суміш для пудингу – але це крохмаль)
  • ванільний екстракт 1 ч л (або один стручок ванілі)
  • підсолоджувач за смаком

глазур:

  • малина 150 г або інші ягоди
  • 1 – 2 ст. л. порошковий желатин

Приготування:

  1. Змішати мигдалеве борошно з молоком.
  2. Утрамбувати тісто на дно форми для випічки або дека і розрівняти.
  3. Змішати всі інгредієнти для начинки.
  4. Випікати в духовці 165 °С 40 – 45 хв., поки верх і з країв не стануть коричневими.
  5. Дістаньте його з духовки і дайте охолонути.
  6. Приготувати глазур: дати набрякнути желатину, розім’яти ягоди, потім з’єднати їх. Нагріти цю суміш, не кип’ятити.
  7. Полити глазур’ю торт, прикрасити цілими ягодами і поставити в холодильник на 8 годин.

Кабачковий торт

Інгредієнти:
млинці:

  • яйця 3 шт
  • кабачки 600 г
  • морква 1 шт
  • борошно рисове 2-3 ст л
  • часник 1 зубчик
  • сіль, перець за смаком
    крем:
  • натуральний йогурт 300 г
  • твердий сир 100 г
  • часник 1 зубчик
  • кріп
  • сіль, перець за смаком
    Приготування:
  1. Кабачки і моркву натерти на крупній тертці, посолити і дати постояти 5-10 хв
  2. Гарненько їх віджати.
  3. Додати всі інгредієнти і ретельно перемішати, часник попередньо розчавити
  4. На маленьку розігріту і змащену маслом сковорідку викладати масу ложкою, формуючи млинець
  5. Смажити з двох сторін до рум’яності.
  6. Приготувати крем: часник розчавити, кріп подрібнити і все змішати.
  7. Перемазати млинці кремом, формуючи торт.
  8. Охолодити 2-3 год в холодильнику.

Шоколадний торт без цукру і без борошна

Інгредієнти: ⠀

  • вершкове масло 30 г
  • шоколад без цукру 80% 100 г
  • яйце 4 шт
  • сметана 3 ст л
  • сіль щіпка
  • ванілін 2 г
  • какао 3 ч л
  • мигдалеве борошно 8 ст л
  • розпушувач 1/2 ч л
  • підсолоджувач за смаком
    соус: ⠀
  • сметана 20% 350 г
  • кремчіз 4 ст л
  • ванілін і підсолоджувач за смаком ⠀
    Приготування:
  1. Масло і шоколад розтопити, коли маса стане теплою (не гарячою), додати сметану, яйця, сіль, ванілін, какао і все перемішати.
  2. Додати борошно і розпушувач. Має вийти досить густе тісто (на 6 коржів).
  3. Невелику сковорідку змастити вершковим маслом і випікати коржі на середньому вогні з закритою кришкою (3 хв на одній стороні і 1 хв на інший). Перегортати коржі за допомогою тарілочки (коржі дуже тендітні).
  4. Приготувати соус: змішати сметану, кремчіз, підсолоджувач і ваніль.
  5. Остиглі коржі змастити соусом і поставити в холодильник на ніч.
  6. Прикрасити тертим шоколадом або ягодами.

Смачного!

Більше смачних та корисних рецептів дивіться на телеграм-каналі LOW CARB ZONE